Veelgestelde vragen

Nutrimedia is een uniek communicatiebureau gespecialiseerd in gezondheid. Wij werken vanuit onze voedingskundige basis. Dat betekent dat we op de hoogte zijn van de meest recente wetenschappelijke inzichten en onze expertise kunnen toepassen in wat wij schrijven.
Ja, wij zijn op de hoogte van de meest recente SEO inzichten en onze tekstschrijvers zijn gewend om te schrijven op basis van een SEO briefing.
Ja, wij kunnen een zoekwoordenanalyse uit laten voeren in samenwerking met onze partner Tools2Grow. Het voordeel hiervan is dat wij kunnen beoordelen of deze zoekwoorden wettelijk gebruikt mogen worden.
Ja, wij worden soms gevraagd om mee te werken aan een podcast, artikel, radio- of tv-item. We vinden het belangrijk dat er juiste informatie over voeding en gezondheid wordt gedeeld. Daarom werken we hier graag aan mee.
Natuurlijk! Je kunt met alle communicatie-opdrachten op het gebied van gezondheid terecht bij Nutrimedia.

Ja, Nutrimedia werkt samen met de Keuringsraad KOAG KAG. Daarnaast verzorgen wij de communicatie.

Ja, er werken diëtisten en voedingskundigen bij Nutrimedia. 

Wat leuk! Wij zij altijd op zoek naar enthousiaste mensen met gevoel voor taal en affiniteit met gezondheid. Stuur ons een bericht.

Onze algemene voorwaarden kun je hier bekijken. 

Wij werken met verschillende uurtarieven. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om een projectprijs af te spreken. Vraag een offerte aan