Soepele samenwerking

Kruidvat belde ons met de vraag of wij de healthblogs op kruidvat.nl konden checken en herschrijven. Daarmee zijn wij met veel enthousiasme aan de slag gegaan. Inmiddels schrijven wij alle healthblogs en online schap- en adviesteksten.

Healthblogs & adviesteksten

De healthblogs die wij schrijven voor kruidvat.nl gaan over gezondheid in het algemeen en het gebruik van geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en supplementen in het bijzonder. 

Ook schrijven wij alle online informatieve schap- en adviesteksten bij de verschillende producten en productgroepen. Zo zorgen wij dat de consument goed wordt geïnformeerd en een weloverwogen keuze maakt.   

 

Wetgeving

Wij zien erop toe dat de gezondheidsclaims op kruidvat.nl voldoen aan de claimswetgeving. Gaat het om botanicals of kruidensupplementen? Ook dan zorgen wij voor claims die wettelijk zijn toegestaan.

Ook zijn wij goed op de hoogte van alle overige regelgeving rondom gezondheisreclame voor geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en gezondheidsproducten. Deze regels passen wij toe. Hierbij werken wij samen met de Keuringsraad KOAG KAG.

SEO-copywriting

Wij werken nauw samen met het copy- en het SEO-team van Kruidvat en hun online marketingbureau. In overleg bepalen we de invalshoek van het blog of de producttekst. Ook zijn wij nauw betrokken bij de zoekwoordenanalyse, zodat deze in lijn is met de wetgeving én de informatie online goed gevonden wordt.

‘Nutrimedia biedt voor ons een hele mooie kwalitatieve aanvulling op onze contentstrategie, waardoor we zeker zijn dat we onze klanten de juiste informatie kunnen geven. En dat ook nog eens in de vorm van een soepele en fijne samenwerking!’

Bekijk hier andere projecten