Project: Sligro Food Group

Voeding in de zorg

Van Hoeckel maakt het groot- en kleinschalige  zorginstellingen in Nederland makkelijk om vers, gezond én lekker eten en drinken aan te bieden aan hun patiënten en cliënten. Wij zijn trots om deel uit te maken van dit proces door onze expertise in voeding en zorg in te zetten om waardevolle content te creëren. Samen zorgen we ervoor dat Van Hoeckel klanten continu weet te inspireren en te informeren.

Contentcreatie vanuit expertise

Onze samenwerking richt zich op het creëren van content voor zorgprofessionals. We benutten onze uitgebreide kennis over voeding en zorg om artikelen, blogs en andere contentvormen te ontwikkelen.

Smakelijk

Het magazine Smakelijk van Van Hoeckel is een belangrijke bron van inspiratie voor zorgprofessionals. Wij dragen bij aan de inhoud van dit magazine door het schrijven van boeiende en informatieve artikelen. Of het nu gaat om innovatieve recepten, trends of juist of diepgaande verhalen over zorg, we streven ernaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan Smakelijk.

Klantverhalen

Verhalen van klanten vormen de kern van authentieke en impactvolle content. We interviewen klanten en brengen hun ervaringen in kaart om te laten zien hoe de producten en diensten van Van Hoeckel het verschil maken in de dagelijkse zorg.

Samenwerking

Onze samenwerking met Van Hoeckel is gebaseerd op een gedeelde passie voor voeding en zorg. Door onze krachten te bundelen, kunnen we content creëren die niet alleen informeert, maar ook inspireert en verbindt.

.
 

Met de kennis die Nutrimedia in huis heeft kunnen wij waardevolle content creëren voor de zorgprofessionals. Daarmee geven we samen smaak aan de zorg.

Bekijk hier andere projecten

CBL

Het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) organiseerde een bijeenkomst waar verschillende wetenschappers hun onderzoeksresultaten presenteerden. Nutrimedia werd gevraagd om het dagvoorzitterschap op zich te nemen, verzorgd door Suzan Tuinier.

Davitamon

Davitamon is een bekend supplementenmerk dat al sinds 1928 staat voor het leveren van betrouwbare voedingssupplementen. Nutrimedia ondersteunt Davitamon bij het creëren van content over gezonde voeding en het gebruik van supplementen.

Kruidvat

Kruidvat belde ons met de vraag of wij de healthblogs op kruidvat.nl konden checken en herschrijven. Daarmee zijn wij met veel enthousiasme aan de slag gegaan. Inmiddels schrijven wij alle healthblogs en online schap- en adviesteksten.