De kracht van bewegen

Suzan Tuinier met de directeur van de Stichting 7 heuvelenloop Alexander Vandevelde

Suzan was de miljoenste deelnemer aan de Stevensloop, onderdeel van de Zevenheuvelenloop – je weet wel, die race met al die heuvels in Nijmegen. Super populair en niet alleen vanwege het mooie uitzicht. Het trekt mensen van alle leeftijden en niveaus. Dat Suzan de miljoenste inschrijver is, laat zien hoeveel mensen er tegenwoordig hardlopen.

IZGS triathlonvereniging

Bij Nutrimedia zijn we dol op dit soort verhalen. Daarom sponsoren we IZGS Triathlonvereniging in Haarlem, waar iedereen die zin heeft in zwemmen, fietsen, en rennen terecht kan. Het maakt niet uit of je net begint of al een pro bent, het gaat erom dat je in beweging komt.

Groeiende interesse in gezondheid

Nu denk je misschien, “Dat is leuk voor Suzan, maar wat heb ik eraan?” Goede vraag! Als je in de marketing of communicatie werkt, vooral als het gaat om gezond leven, dan is dit echt een kans. Denk eens aan de positieve impact op jouw organisatie wanneer deze verbonden wordt met de groeiende interesse in voor gezondheid. Dat is niet alleen positief, maar ook heel relevante content die goed aansluit bij je publiek.

Iedereen een beetje actiever

Nutrimedia wil iedereen een beetje gezonder en actiever maken. Een samenwerking met ons betekent niet alleen dat je een goed doel steunt, maar ook dat je merk verbonden wordt met een bureau dat een actieve leefstijl belangrijk vindt. We geloven in de kracht van samenwerking om een breed publiek te inspireren en te motiveren.

Dus, ben je klaar om samen met ons een stapje extra te zetten? Stuur ons een berichtje en laten we die koffieafspraak inplannen. Samen kunnen we iedereen laten zien hoe leuk en belangrijk een actief leven is.

Dit vind je ook interessant!

Gezondheidsclaims? Zo zit het!

Gezondheidsclaims, wat mag wel en wat mag niet? Zie je door de bomen het bos niet meer? Tijd om je wegwijs te maken, bekijk dit handige overzicht.

Google E-E-A-T en content over gezondheid

Misschien heb je weleens van Google E-E-A-T gehoord. Maar wat betekent het nou precies? En wat heeft het met content over gezondheid te maken? We geven je een smakelijke update over Google E-E-A-T.