Training & dagvoorzitter

Bij Nutrimedia barsten we van de energie en passie om onze kennis en expertise te delen! Of het nu gaat om het geven van trainingen, het leiden van een brainstormsessie, of het optreden als dagvoorzitter, wij maken van elk evenement een feestje vol inhoud en inzicht. Ons team staat klaar om je te inspireren en te begeleiden in de wondere wereld van voeding en gezondheid. 
ChatGPTBij Nutrimedia barsten we van de energie en passie om onze kennis en expertise te delen! Of het nu gaat om het geven van trainingen, het leiden van een brainstormsessie, of het optreden als dagvoorzitter, wij maken van elk evenement een feestje vol inhoud en inzicht. Ons team staat klaar om je te inspireren en te begeleiden in de wondere wereld van voeding en gezondheid. Van het verdiepen in healthblogs en communicatie basics tot zelfverzekerd voor de camera staan, wij brengen de essentie op een levendige en effectieve manier. Laten we samen een sprankelende leerervaring creëren die je niet snel zult vergeten!

Traingen

Nutrimedia verzorgt graag in Company trainingen over voeding en gezondheid. Denk hierbij aan:

  • Training healthblogs schrijven – leer alles over de wetgeving.
  • Communicatietraining – the basics over gezondheidscommunicatie.
  • Training small talk & acquisitie – zo start je een (sales)gesprek.
  • Mediatraining food & health – zelfverzekerd voor de camera.
Ben je op zoek naar een training over voeding of gezondheid die hier niet bij staat? Geen probleem! Laat ons weten wat je wensen zijn en we geven een training op maat.

 

Dagvoorzitter gezondheid inhuren

Suzan is vooraanstaande expert in de wereld van voeding en gezondheid én dagvoorzitter. Met haar deskundigheid in gezondheidsgerelateerde onderwerpen biedt ze waardevolle inzichten tijdens evenementen en congressen. Suzan’s vermogen om complexe informatie op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen, maakt haar een uitstekende keuze voor het leiden van discussies en het stimuleren van interactie tussen sprekers en publiek. Haar achtergrond als diëtist en voedingsdeskundige maakt haar uniek als dagvoorzitter.

Contentplan

Bij Nutrimedia zijn we gespecialiseerd in het creëren van gestructureerde contentplannen, specifiek gericht op voeding en gezondheid. Na een effectieve brainstormsessie met jou, ontwikkelen we een op maat gemaakt plan dat perfect aansluit bij jouw communicatiebehoeften. Onze aanpak is altijd praktisch en doelgericht, gericht op het leveren van duidelijke, informatieve en juiste content. 

Brainstormsessie

Maak kennis met onze “Nutrimedia Chromamethode”, een eenvoudige maar effectieve brainstormtechniek. Deze methode gebruikt verschillende kleuren hoeden om verschillende denkwijzen aan te duiden: wit voor feiten, rood voor emoties, geel voor creativiteit en zwart voor een kritische analyse. Door deze kleuren te gebruiken, zorgen we ervoor dat elk aspect van een probleem vanuit meerdere hoeken bekeken wordt, wat leidt tot meer creatieve en grondige oplossingen. Probeer het uit en ervaar hoe kleurrijk denken jouw brainstormsessies kan transformeren!
 

Onze laatste artikelen

Gezondheidsclaims, wat mag wel en wat mag niet? Zie je door de bomen het bos niet meer? Tijd om je wegwijs te maken, bekijk dit handige overzicht.
Misschien heb je weleens van Google E-E-A-T gehoord. Maar wat betekent het nou precies? En wat heeft het met content over gezondheid te maken? We geven je een smakelijke update over Google E-E-A-T.